Wachtum – Middendorp 26

Wachtum – Middendorp 26

Ja – Middendorp 26, 7754 MB Wachtum

In de kom van het fraaie boerderijendorp Wachtum gelegen, KARAKTERISTIEK vrijstaand woonhuis met aanbouw en schuurtje op een kavel van circa 375 m² eigen grond. De woning is omstreeks 1930 gebouwd en is laatstelijk in 2000 verbouwd, vergroot en gerenoveerd (o.a. nieuwe inbouwkeuken, dakkapel, cv-ketel, badkamer verdieping). Het geheel is netjes onderhouden. De ligging is fraai; in het centrum van het dorp, nabij uitvalswegen.

INDELING
Onderverdieping: Provisiekelder.

Begane grond: Hal/entree met glas-in-lood en trapkast. Woonkamer met schouw, erker en laminaatvloer. Opkamer/werkkamer. Dichte woon/werkkeuken met inbouwkeuken (2005) en apparatuur (o.a. keramische kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en afzuigkap). Achterhal met werkkast en toilet. Schuurtje/berging.

1e Verdieping: Overloop met berging, vaste kast en luik naar vliering. Drie slaapkamers, waarvan twee met dakkapel. Badkamer (2005) met douchehoek met douche/massagepaneel, whirlpool, wandcloset en badmeubel.

2e Verdieping: Zolderberging.

De woning is deels v.v. dak- en glasisolatie en verwarming geschiedt middels cv-radiatoren en een houtkachel/haard. De tuin is fraai aangelegd met leuke zitjes en biedt volledige privacy.
Een fraai gelegen, karakteristieke woning.

DISCLAIMER
Alle informatie en maatvoering heeft een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Aspirant-kopers worden uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te (laten) meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren.