Erm – Ermerzand 46-47

Erm – Ermerzand 46-47

Ja – Ermerzand 46 en 47, 7843 PN ERM

Een moderne dubbele recreatiewoning met aangebouwd schuurtje, fraai gelegen aan de rand van het park “Ermerzand” op loopafstand van water en bos en ca. 10 autominuten van Emmen, Hoogeveen en Coevorden. Het bouwjaar van de voorheen afzonderlijke recreatiewoningen (no. 46 en 47) is 1975. Vanaf 2000 is het geheel verbouwd en zijn de woningen samengevoegd tot één grote bungalow (o.a. nieuwe pui, plafonds, vloeren, electra, CV-ketel, sanitair, keuken, kozijnen en schilderwerk). Ideaal voor rustzoekers die in enige luxe willen verblijven. Bovendien is permanente bewoning toegestaan. Het pand is ook geschikt voor dubbele bewoning. Het park is o.a. voorzien en u mag gebruik maken van een overdekt zwembad, recreatieplas, speeltuin, voetbalveld, restaurant, zonnestudio en tennisbanen.

Indeling:
Begane grond: Hal/entree met CV-ruimte (HR-ketel). Badkamer (2000) met douchecabine, toilet en vaste wastafel. Drie slaapkamers. Living met schoorsteenkanaal, massief grenen plankenvloer en schuifpui naar het terras. Half open keuken met luxe inbouwkeuken (2000) en apparatuur. Schuurtje.

De woning is geïsoleerd d.m.v. glas- en dakisolatie en is extra nageïsoleerd.
De tuin met vijver en diverse terrassen is gelegen op het zuiden, biedt optimale privacy en loopt uit in het bos.

Deze woning is geschikt voor permanente bewoning.

Indien u als eigenaar ook daadwerkelijk eigenaar van de grond wenst te worden dan dient u hiervoor € 10.500,– te betalen, bovenop de koopprijs. Vervolgens vervalt dan ook het erfpachtcanon; de parkkosten blijven dan nog wel van toepassing.

DISCLAIMER
Alle informatie en maatvoering heeft een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Aspirant-kopers worden uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te (laten) meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren.