Erm – Ermerzand 178

Erm – Ermerzand 178

€ 59.000,- – Ermerzand 178, 7843 PS ERM

Een recreatiebungalow (hoek van een drie aan één geschakeld) gelegen op het recreatiepark “Ermerzand”. Het park beschikt over o.a. een recreatiemeer met zandstrand, overdekt zwembad, cafetaria, restaurant, wasserette, midgetgolfbaan, speeltuin etc. etc. Het park ligt op een steenworp afstand van het recreatiepark “Ermerstrand”, waar onder meer een waterskibaan aanwezig is. De recreatiebungalow is oorspronkelijk gebouwd in 1974 en voor het laatst gemoderniseerd in 2005. De ligging is prima; op een fraaie plek nabij het bos.

INDELING:
Hal/entree. Toilet. Doucheruimte. Keuken met inbouwkeuken en apparatuur. Woonkamer met openslaande deuren naar het terras.Twee slaapkamers.

De woning is voorzien van glas- en dakisolatie. De goed omsloten tuin biedt veel privacy en binnen een paar stappen bent u in het bos. De parkkosten incl. erfpachtcanon bedraagt ca. € 175,– per maand.

Indien u als eigenaar ook daadwerkelijk eigenaar van de grond wenst te worden dan dient u hiervoor € 10.500,– te betalen, bovenop de koopprijs. Vervolgens vervalt dan ook het erfpachtcanon; de parkkosten blijven dan nog wel van toepassing.

DISCLAIMER
Alle informatie en maatvoering heeft een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Aspirant-kopers worden uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te (laten) meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren.