Dalerveen – Hoofdstraat 118.

Dalerveen – Hoofdstraat 118.

€ 295.000,- – Hoofdstraat 118, 7755 NA DALERVEEN.

In een landelijke omgeving, net binnen de kom van het dorp, staat te koop deze ruime, degelijk gebouwde en uitstekend onderhouden vrijstaande semi-bungalow met aangebouwde garage, carport en schuur/stal. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1970. De huidige eigenaren hebben het in 1992 gekocht en sindsdien steeds verbouwd en gemoderniseerd. De ligging is goed; in de kom van het gezellige dorp met rondom veel natuurschoon.

INDELING:
Begane grond: Hal met vide en toilet. L-vormige woonkamer met eiken-parketvloer en schouw met houtkachel. Woonkeuken met inbouwkeuken (2008) v.v. apparatuur o.a. oven, ind. kookplaat, koelkast, vaatwasser en schouw.
Drie slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer tevens toegang geeft tot de badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel.
Bijkeuken/achterhal met de diverse aansluitingen en de cv-ketel (2000). Garage en carport.

1e Verdieping: Overloop met dakkapel, veel bergruimte en toilet met wasruimte. Twee royale slaapkamers en zolderberging.

De woning is voorzien van dakisolatie, nieuw dak in 2003, glas- en spouwisolatie. Verwarming geschiedt middels radiatoren en de houtkachel.
De fraai aangelegde tuin met overdekt terras en tuinhuisje biedt door de ligging volop privacy en rust.
Extra is het weilandje voor paardjes of kleinvee met stal/schuur.
Al met al een sfeervolle, keurig onderhouden woning met veel extra’s op een mooie landelijke kavel. Het is mogelijk om extra grond bij te kopen achter de woning; tot in totaal zo’n 2300 m².

DISCLAIMER
Alle informatie en maatvoering heeft een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Aspirant-kopers worden uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te (laten) meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren.