Dalerpeel – Pr Hendrikstraat 50

Dalerpeel – Pr Hendrikstraat 50

Ja – Pr Hendrikstraat 50, 7753 TR Dalerpeel

Aan de rand van de woonwijk, aan natuurschoon, gelegen HOEKWONING met aanbouw, schuurtje en carport op een kavel van circa 340 m² eigen grond. De woning is gebouwd omstreeks 1972 en is in de jaren ’90 verbouwd cq. gerenoveerd (o.a. nieuwe keuken en CV-ketel). De car-port is geschikt voor 2 auto’s en kan eenvoudig omgebouwd worden tot garage. De ligging is uitstekend; in een rustige woonstraat, nabij scholen en sportvoorzieningen met een tuin die grenst aan het natuurschoon..

INDELING:
Begane grond: Hal/entree met toilet en kelderkast. Doorzonkamer. Halfopen keuken met eiken inbouwkeuken en apparatuur (o.a. gaskookplaat, oven, koelkast en afzuigkap). Bijkeuken/achterhal, geïsoleerd met de diverse aansluitingen. Schuurtje. Carport.

1e Verdieping: Overloop. Vier slaapkamers. Doucheruimte met douchehoek en wastafel.
Vlizotrap naar:…

2e Verdieping: Geheel begaanbare zolderberging met de CV-ketel (1999).

De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en wordt verwarmd d.m.v. CV-radiatoren. De tuin, gelegen op het oosten, is voorzien van terras en tuinschuurtje en biedt door de ligging optimale privacy.
Een royale hoekwoning op een ruime kavel.

DISCLAIMER
Alle informatie en maatvoering heeft een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Aspirant-kopers worden uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te (laten) meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren.