Dalen – Reindersdijk 18
€ 345.000,- k.k.
Bouwjaar 1887
4 kamers

1.940 m2


Bouwjaar 1887


4 kamers


3 slaapkamers

€ 345.000,- – Op een schitterende locatie aan de rand van Dalen gelegen, omgeven door landerijen en met fraai weids uitzicht, en toch op korte afstand v/h centrum van het dorp, deze karakteristieke, sfeervolle woonboerderij uit 1887 (!). De boerderij is officieel vastgelegd op de lijst van karakteristieke objecten, staat op een kavel van 1940 m² eigen grond en heeft slaap- en badgelegenheid op de begane grond. De keurig aangelegde en zonnige tuin beschikt over een stookhok met zonnecollectoren, een kippenhok, houtstek en een eigen moestuin.

De ligging is zoals gezegd perfect: landelijk en rustig, maar zeker niet alleen. Je wandelt zo vanuit de voordeur het park de Doaler Tuun in en het centrum van Dalen met zijn voorzieningen, de supermarkt en de basisschool is op korte afstand. Het NS-station vind je op nog geen tien minuten lopen.

Een zéér fraaie, sfeervolle woonboerderij. LET OP, de vraagprijs is een ‘bieden vanaf prijs’, dit is bedoeld om via onderhandeling tot een eindbod te komen.

INDELING
Onderverdieping: Provisiekelder

Begane grond: Hal/entree met toilet. Wasruimte met de wasmachineaansluiting. Badkamer met ligbad, douchecabine en dubbele wastafel. Eerste slaapkamer met eikenplankenvloer. Tweede slaapkamer/werkkamer. Dichte woonkeuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur en buitendeur. Woonkamer met eikenplankenvloer en schouw voor de houtkachel.

1e verdieping: Overloop. Slaapkamer met plankenvloer. Zolder met de cv-ketel (2016) en de zonneboiler.

Extra informatie:
– de woning is voorzien van glas-, dak- en muurisolatie
– verwarming geschiedt middels radiatoren en de houtkachel
– Ongeveer de helft v/d boerderij is wonen, rest is deel/oude stallen
– zonnepanelen en zonnecollectoren
– de vraagprijs is de prijs vanaf. Biedingen worden in overweging genomen.
– let op: de vraagprijs is een bieden vanaf prijs.