Coevorden – Weijerswold Europaweg 28

Coevorden – Weijerswold Europaweg 28

Ja – Coevorden, Weijerswold, Europaweg 28, 7742 PH

Landelijk, op circa 4 km van Coevorden, in de historische buurtschap Weijerswold gelegen, geheel verbouwde vrijstaande WOONBOERDERIJ met aangebouwde tuinkamer/serre, drie dubbele car-port, garage en kapschuur. Kavelopp.: 3675 m².
Deze degelijk gebouwde en verbouwde woonboerderij is oorspronkelijk gebouwd in 1926. Eind jaren 80 is de gehele boerderij verbouwd tot woonhuis. In 1998 is de serre/tuinkamer erbij gebouwd. De verbouwing is degelijk en goed uitgevoerd en de staat van onderhoud is prima. Het huis is volledig geïsoleerd. De bijgebouwen bestaan o.a uit een kapschuur, dubbele garage en een overkapping voor 3 auto’s.
De fraai, parkachtig aangelegde tuin met waterpartijen, diverse terrassen biedt optimale privacy.

INDELING:
Begane grond: Hal/entree met toilet. Tuingerichte living met openhaard-partij en toegang tot de tuinkamer met schuifpanelen. Keuken met inbouwkeuken en apparatuur. Bijkeuken/wasruimte. Inpandige garage/berging met de c.v.-ketel. Vier slaapkamers, Complete badkamer. Het voorhuis heeft een eigen ingang, dus ook te gebruiken als 2e (gasten)woning of praktijkruimte. Overkapping voor 3 auto’s. Dubbele garage (plm 80 m²) met zolder, electr. paneeldeur en werkplaats. Houten kapschuur.

Verdieping: Overloop met inloopkast. Drie slaapkamers. 2e douche met toilet. Zolderberging.

Door een extra eigen ingang is splitsing (gastenverblijf) of praktijk aan huis mogelijk. Blijvend vrij uitzicht over de landerijen. Mogelijkheid van het creëren van extra slaapkamers op de verdieping.
Een fraai object op uitstekende stand.

DISCLAIMER
Alle informatie en maatvoering heeft een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Aspirant-kopers worden uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te (laten) meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren.