Coevorden – Vincent van Goghstraat 5
Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar 1962
5 kamers

141 m2


Bouwjaar 1962


5 kamers


4 slaapkamers

€ 109.000,- – Gelegen in de woonwijk Poppenhare, deze zeer nette tussenwoning met stenen schuurtje op een kavel van 141 m². De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1962 en mooi verbouwd en gemoderniseerd in 2011, met o.a. een nieuwe keuken, cv-ketel en toilet. De ligging van het huis is goed, op loopafstand van scholen en winkels. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd (verhard), achterom bereikbaar, grenst aan parkeerplein en is gelegen op het noordwesten. Ook is daar de stenen schuur te vinden.

Een keurige woning met genoeg ruimte voor starters en gezinnen.

INDELING
Begane grond: Hal/entree met toilet. Doorzonkamer met laminaatvloer. Halfopen keuken met eetbar en keukenblok, voorzien van apparatuur (o.a. combi-magnetron, 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, schouw).

1e verdieping: Overloop. Vier slaapkamers. Badkamer met douche en wastafel. Via vlizotrap naar…

2e verdieping: Begaanbare zolder met de cv-ketel (2011).

De woning is voorzien van glasisolatie. Verwarming geschiedt middels radiatoren. In de kleinste slaapkamer zijn de voorbereidingen reeds getroffen voor het creëren van een nieuwe badkamer (de afvoeren zijn aanwezig).

DISCLAIMER
Alle informatie en maatvoering heeft een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Aspirant-kopers worden uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te (laten) meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij de makelaar van alle aansprakelijkheid.

Plattegronden