Coevorden – vd Duyn v Maasdamstr 25

Coevorden – vd Duyn v Maasdamstr 25

Ja – Van der Duyn van Maasdamstraat 25, 7742 AC COEVORDEN

In een rustige woonstraat gelegen EENGEZINSWONING met aanbouw en vrijstaande berging/schuurtje, op een kavel van circa 160 m², waarvan 133 m² eigendom. Deze tussenwoning (van een vier-onder-een-kap) is oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1960. Rond de jaren ’90 is het huis gerenoveerd en gemoderniseerd. In 2005 is de aanbouw gerealiseerd en is de riolering vernieuwd. Het geheel is goed onderhouden. De ligging is goed; met scholen en sport op loopafstand.

INDELING:
Begane grond: Hal/entree met toilet en kelderkast. Doorzonwoonkamer met laminaatvloer. Keuken met inbouwkeuken en apparatuur (o.a. gaskookplaat, oven, schouw, koelkast). Aangebouwde berging/bijkeuken met de CV-ketel (2000) en de diverse aansluitingen. Vrijstaande berging/schuurtje.

1e Verdieping: Drie slaapkamers met veel bergruimte. Badkamer met douche en vaste wastafel. Overloop met vlizotrap naar:…

2e Verdieping: Zolderberging.

De woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas en wordt verwarmd middels CV-radiatoren. De tuin met achterom is gelegen op het zuidoosten.

DISCLAIMER
Alle informatie en maatvoering heeft een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Aspirant-kopers worden uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te (laten) meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren.