Coevorden – van Rechterenlaan 12

Coevorden – van Rechterenlaan 12

Ja – Van Rechterenlaan 12, 7742 XG COEVORDEN

Op een mooie locatie, in een ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk staat te koop dit ideale gezinshuis, helft van een dubbel woonhuis met aangebouwde garage met carport. De kavel is ruim te noemen nl. ca. 350 m² waarvan 236 m² eigendom. Deze ruime en sfeervolle woning is in 1978 op traditionele wijze gebouwd. De staat van onderhoud is goed. Het huis is gelegen in een leuke woonstraat met alle voorzieningen in de directe omgeving.
De prachtig aangelegde tuin met vijverpartij, tuinhuisje met sauna en een overdekte terras heeft de ideale zon ligging en biedt volop privacy.

INDELING:
Begane grond: Hal/entree met toilet. L-vormige, tuingerichte woonkamer met parketvloer en openhaard. Keuken met keukenblok en losstaande apparatuur. Garage met carport.

1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers, waarvan één met balkon. Badkamer met douche, toilet, ligbad en wastafel. Via vaste trap naar:…

2e Verdieping: Overloop met zolderberging en de cv-ketel (2008). Vierde slaapkamer.

De woning is voorzien van dak- spouw- en glasisolatie en wordt verwarmd middels cv-radiatoren.
Een sfeervolle, ruime woning in een fijne woonstraat.

DISCLAIMER
Alle informatie en maatvoering heeft een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Aspirant-kopers worden uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te (laten) meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren.