Coevorden – Spoorhavenstraat 24

Coevorden – Spoorhavenstraat 24

Ja – Spoorhavenstraat 24, 7741 JE Coevorden

In het centrum van Coevorden staat te koop deze verrassend ruime helft van een stadswoning met aanbouw en vrijstaande garage op 215 m² eigen grond. De woning is gebouwd omstreeks 1930 en is na 2000 compleet gerenoveerd o.a. nw. badkamer, de bitumen dakbedekking is vernieuwd in 2001 en in 2008 zijn de c.v.-ketel en de keuken vernieuwd, mede een totale binnenrenovatie etc.
De komende jaren gaat de gemeente Coevorden het terrein tegenover de woning opnieuw inrichten met woningbouw (parkachtige groenvoorziening en een verbinding met het kanaal). De ligging is gunstig; in het centrum van Coevorden met alle voorzieningen zoals winkels restaurant e.d. op steenworp afstand.

INDELING:
Onderverdieping: Kelderkast.

Begane grond: Entree/gang met toilet. L- vormige living met eiken parketvloer en (gas )haard. Badkamer met o.a. ligbad, douchecabine en wastafel. Aangebouwd is de keuken met een nieuwe inbouwkeuken v.v. granieten blad en apparatuur o.a. 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, combimagnetron en apothekerskast. Bijkeuken met o.a. de nieuwe cv-ketel (2008) en wasmachineaansluiting.

1e Verdieping: Vier slaapkamers. Overloop met garderobekast.

De woning is v.v. dak – en glasisolatie. De nette en diepe achtertuin grenst aan een parkeerpleintje en biedt volop privacy.

Al met al een keurige, gerenoveerde stadswoning op een prima locatie.

DISCLAIMER
Alle informatie en maatvoering heeft een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Aspirant-kopers worden uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te (laten) meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren.