Coevorden – Schoolstraat 7

Coevorden – Schoolstraat 7

€ 157.000,- – Schoolstraat 7, 7741 HR Coevorden

Te koop in de binnenstad, nabij winkels, station en alle voorzieningen, dit fraai gelegen appartement op de 1e en 2e verdieping, met berging op de begane grond. Het bouwjaar van het appartementencomplex is 1988 en de staat van onderhoud is goed. Ook een leuk appartement voor starters!

INDELING:
Appartement: Hal/entree met vinyl, toilet en meterkast. Woonkamer met vinyl (2008). Open keuken met inbouwkeuken (2002) en apparatuur (o.a. combimagnetron, gaskookplaat, vaatwasser en afzuigkap).

Verdieping: Overloop met inloopkast en de CV-ketel (2009). Twee ruime slaapkamers, waarvan één met toegang tot het dakterras (circa 9 m²). Badkamer met douchehoek, vaste wastafel en de diverse aansluitingen.

Het appartement is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd middels CV-radiatoren. Het appartement is voorzien van een fraai dakterras (circa 9 m²), gelegen op het zuidoosten. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid.
De servicekosten aan de VvE bedragen circa € 50,- per maand.

DISCLAIMER
Alle informatie en maatvoering heeft een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Aspirant-kopers worden uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te (laten) meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren.