Coevorden – Kromme Elleboog 2

Coevorden – Kromme Elleboog 2

Ja – Kromme Elleboog 2, 7741 JA COEVORDEN

Op loopafstand van het centrum gelegen halfvrijstaande woning met carport, gelegen op een kavel van 260 m². Deze woning is oorspronkelijk in 1870 als boerderijtje gebouwd en is in de loop der jaren verbouwd tot woonhuis. De laatste verbouwing heeft plaatsgevonden rond 2001 (o.a. interne verbouwing, nieuw elektra, riolering, binnenmuren, isolatie en rolluiken enz). Ideaal voor mensen die alle voorzieningen op de begane grond wensen. De ligging is fraai; in een rustige woonstraat in de binnenstad, met alle winkels en voorzieningen ‘om de hoek’.

INDELING:
Begane grond: Hal/entree met meterkast. L-vormige woonkamer met inloopkast. Open keuken met eiken inbouwkeuken en apparatuur (o.a. oven, koelkast, gaskookplaat, afzuigkap en dubbele spoelbak). Royale bijkeuken met de diverse aansluitingen en plavuizenvloer. Twee slaapkamers, waarvan één met vaste wastafel. Badkamer/doucheruimte met vaste wastafel en toilet. Aangebouwde carport.

1e Verdieping: Via vaste trap naar zolderberging met de CV-ketel. Mogelijkheid voor extra slaapkamer!

De woning is deels voorzien van dak-, spouw-, vloer- en glasisolatie en het plaatwerk op het dak is grotendeels vernieuwd. Verwarming middels CV-radiatoren. De tuin is netjes aangelegd met een terras en is gelegen op het zuidwesten.

DISCLAIMER
Alle informatie en maatvoering heeft een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Aspirant-kopers worden uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te (laten) meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren.