Coevorden – Hyacinthstraat 12

Coevorden – Hyacinthstraat 12

€ 168.000,- – Hyacinthstraat 12, 7741 SX COEVORDEN.

Een ruime helft van een dubbel woonhuis met aanbouw en aangebouwde garage, op een extra brede kavel van 311 m² eigen grond. Deze woning is in 1995 op traditionele wijze gebouwd. De woning biedt veel ruimte; vier slaapkamers en een grote hoeveelheid bergruimte. De ligging is gunstig; op een mooie locatie in de woonwijk, nabij uitvalswegen en het centrum, in een kindvriendelijke omgeving.

INDELING:
Begane grond: Hal/entree met plavuizenvloer, toilet en meterkast. L-vormige woonkamer met laminaatvloer. Half open keuken met plavuizenvloer, provisiekast en inbouwkeuken met apparatuur (o.a. vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat en afzuigkap). Aangebouwde garage (3×6 mtr) met de diverse aansluitingen. Vrijstaand houten tuinschuurtje.

1e Verdieping: Overloop met laminaatvloer. Drie slaapkamers, alle met laminaatvloer. Badkamer met douchehoek, toilet en badmeubel. Via vaste trap naar:…

2e Verdieping: Royale overloop met knieschotberging en de CV-ketel (AWB – 1995) en mechanische ventilatie-unit. Vierde slaapkamer met laminaatvloer en Velux-dakraam.

De woning is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd middels CV-radiatoren. De tuin, gelegen op het zuiden, is onderhoudsvriendelijk aangelegd, is goed omsloten en is voorzien van een tuinhuisje.

DISCLAIMER
Alle informatie en maatvoering heeft een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Aspirant-kopers worden uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te (laten) meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren.