Coevorden – Alte Picardiekanaal 4

Coevorden – Alte Picardiekanaal 4

€ 309.000,- – Alte Picardiekanaal 4, 7742 PD COEVORDEN

Op een van Coevordens mooiste plekjes gelegen, dit vrijstaande woonhuis met aangebouwde bijkeuken en garage op een ruime kavel van 681 m². Deze traditioneel gebouwde woning is door de huidige eigenaar gebouwd in 1990. Rond 2005 is het huis verbouwd; o.a. aan de voorzijde een erker en een nieuwe inbouwkeuken.
Een van de grote pluspunten is daarnaast de prachtig onder architectuur aangelegde, parkachtige tuin met een fraaie vijverpartij, prieel, blokhut en diverse terrassen, waar u zomers heerlijk kunt genieten van uw vrije tijd. De tuin biedt bovendien optimale privacy en grenst aan een bosperceel.

De ligging is erg fraai; aan het Picardiekanaal (loopt uit in de oude stadsgracht), aan de rand van de woonwijk en de tuin zoals gezegd grenzend aan een bosperceel. Het centrum, scholen en sport vindt u “om de hoek”.

Een heerlijke woning op een toplocatie.

INDELING:
Begane grond: Hal/entree met toilet. L-vormige living met erker en haardpartij. Half open keuken met luxe inbouwkeuken (2005) en apparatuur o.a. koelkast, ind. kookplaat, vaatwasser, combi-magnetron en schouw. Geïsoleerde bijkeuken met de diverse aansluitingen en de c.v. ketel (2005). Garage met via vaste trap te bereiken bergzolder en elec. paneeldeur.

1e Verdieping: Overloop. Drie slaapkamers en badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. Vlizotrap naar:….

2e Verdieping: Geheel begaanbare zolderberging.

De woning is volledig geïsoleerd. Verwarming geschiedt middels cv-radiatoren en de mooie haardpartij in de woonkamer. De staat van onderhoud is netjes. Bovendien is de woning onderhoudsvriendelijk door o.a. kunststofkozijnen.

DISCLAIMER
Alle informatie en maatvoering heeft een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Aspirant-kopers worden uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te (laten) meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij de makelaar van alle aansprakelijkheid.