company-logo

Nieuw-Amsterdam – Andries Kalterstraat 8.

Huurprijs
€ 850,- per maand
Oppervlakte
220 m2
Perceel oppervlakte
406 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Beschrijving

Andries Kalterstraat 8, 7833 LB NIEUW-AMSTERDAM

Binnenkort beschikbaar voor verhuur!

Vrijstaand wonen met een hypotheek die valt onder de NHG voorwaarden!
Het belangrijkste voordeel is de rentekorting die geldverstrekkers geven bij een hypotheek mét Nationale Hypotheek Garantie. Deze korting kan oplopen tot 0,6% per jaar! Dit betekend royaal wonen met lage(re) maandlasten!

Te koop in een leuke kleinschalige woonwijk, dit vrijstaande woonhuis met aangebouwde garage en bijkeuken op een ruime kavel van 406 m² eigen grond. Deze degelijke woning is in 1986 gebouwd en eind jaren ’90 voorzien van een uitbouw waardoor boven een extra slaapkamer is gerealiseerd. De ligging is erg mooi; in een fijne woonwijk met rondom eigen woningen, voorzieningen zoals het station, centrum, scholen e.d.liggen in de directe omgeving.

INDELING:
Begane grond: Hal/entree met vide en toilet. Woonkamer, l-vorm, met open haard, eiken-planken-vloer en tuindeuren. Open keuken met inbouwkeuken v.v. apparatuur (o.a. gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap en oven). Bijkeuken met de diverse aansluitingen. Garage en berging met de CV-ketel.

Eerste verdieping: Vier slaapkamers waarvan een met balkon en inloopkast. Badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel en toilet. Overloop.

De woning is volledig en goed geïsoleerd. De royale tuin is v.v. diverse terrassen en een houten schuurtje, is gelegen op het zuiden waardoor de privacy optimaal is. Een leuk, verzorgd huis met dito tuin in een fijne woonomgeving.

Extra informatie:
– Extern geschilderd in 2015
– Enkele kozijnen vervangen in 2015
– Nieuwe schutting geplaatst in 2007
– Vaillant CV-ketel van 2009

Huurprijs € 850,00 per maand, exclusief gas/water/electra.
Huurvoorwaarden:
-Inkomensverklaring en belastingaangifte (vraag ons naar de voorwaarden)
-Werkgeversverklaring
-Waarborgsom (1 maand huur)
-Inschrijfformulier
-Gunning eigenaar
-Verhuur van tijdelijke aard!

DISCLAIMER
Alle informatie en maatvoering heeft een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Aspirant-kopers worden uitgenodigd om de oppervlakte van het object op/na te (laten) meten en een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Mochten zij hiervan af zien dan vrijwaren zij de makelaar van alle aansprakelijkheid.Foto's


Plattegronden

Kaart

Street View