company-logo

Coevorden – Nieuwe Krim 4

Vraagprijs
€ 299.000,- k.k.
Perceel oppervlakte
6.140 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Beschrijving

Nieuwe Krim 4, 7741 NS COEVORDEN (Nw Krim)

Fraai,landelijk en aan het viswater/kanaal staat dit vrijstaande woonhuis met aangebouwde dubbele garage en prieel en paardenstallen en schuur, op een royale kavel van 6140 m² eigen grond. De woning is gebouwd omstreeks 1935 en is in de jaren ’90 geheel verbouwd, bijna vernieuwd. De staat van onderhoud is netjes. Bij de woning behoren diverse bijgebouwen, te weten een paardenstal van 54 m² met paardenboxen, een fokstal, een zadelkamer en toilet.
Een 2e schuur van 80 m² die in gebruik als werkplaats, hooiopslag en gereedschapsruimte en nog een kleinere schuur (35 m²) met twee paardenboxen en berging. Ideaal pand dus voor de paardenliefhebber en de hobbyist!

INDELING:
Onderverdieping: Provisiekeldertje.

Begane grond: Hal/entree met garderobenis. Woonkamer met eiken plankenvloer (1999), gashaard en toegang tot de provisiekelder. Woonkeuken met inbouwkeuken (1995) en apparatuur (o.a. vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en combimagnetron) deels laminaat- en deels plavuizenvloer. Slaapkamer. Achterhal c.q. bijkeuken met toilet, CV-ketel (2002) en de diverse aansluitingen. Ruime badkamer met douchehoek, ligbad en wastafel.
Dubbele garage met zolderberging.

1e Verdieping: Royale overloop met berging. Drie slaapkamers, waarvan één over de volle breedte.

2e Verdieping: Vliering.

Het dak is geïsoleerd en de woning is grotendeels voorzien van glasisolatie. Verwarming middels CV-radiatoren en gashaard. De tuin met vijverpartij, prieel en diverse terrassen biedt optimale privacy.
Het land erbij is in gebruik als weiland met paardenbak, en bebouwd met diverse schuren.
Een fraai object met veel ruimte en mogelijkheden.Foto's

Kaart

Street View