company-logo

Service

Verkoop van uw woning

Aankoop van uw woning

Woning taxeren

Huur en verhuur

Bedrijfs Onroerend Goed verkopen

Woning in Duitsland verkopen of aankopen

Wilt u uw woning verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al bijna 35 jaar actief in Zuidoost-Drenthe als verkoopmakelaar en lopen altijd voorop met de nieuwste ontwikkelingen. Online dankzij de vindbaarheid via onze eigen website (meer dan een half miljoen pageviews per jaar), onze social media (meer dan 1000 volgers) en onze korte lijnen met Funda, en offline dankzij onze uitstekende kennis van de regio en gediplomeerde makelaars met jarenlange ervaring. Naast een makelaarskantoor zijn wij bovendien een datingbureau. Ja echt. Door onze bekendheid in de omgeving, hebben wij in de loop der jaren de woonwensen van talloze mensen in ons ‘kaartenbaksysteem’ gezet. Als WoningCupido’s koppelen wij deze mensen dan zo snel mogelijk aan hun droomhuis, en daar zijn wij zo goed in dat we regelmatig woningen verkopen voordat ze op internet worden aangeboden.
We hebben drie makelaars in dienst, die zowel overdag, ’s avonds als in het weekend aan het werk zijn. Dit omdat we beseffen dat mensen tegenwoordig met overvolle agenda’s zitten, en wij dus flexibel dienen te zijn. Met vijf mensen in de binnendienst zorgen we ervoor dat ook intern alles gestroomlijnd gaat. Onze DateDoctor heeft er een full-time baan aan om mensen aan woningen te koppelen, terwijl onze communicatie-medewerker zorgt voor perfecte vindbaarheid en presentatie van uw woning.
De verkoop van uw woning is kortom bij ons in de juiste handen. Wilt u eens een gratis en vrijblijvend gesprek over een mogelijke verkoop? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u een woning kopen en zoekt u daar begeleiding bij? Wij helpen u graag. Als routiniers in ons vakgebied beseffen wij als geen ander dat de aankoop van uw woning een lastig en onoverzichtelijk proces kan zijn. Betaal ik niet te veel? Zou ik een bouwkundige keuring moeten laten doen? Wat staat er nu eigenlijk precies in dat koopcontract? Vragen, vragen, vragen waar wij voor u het antwoord op hebben. Een goede aankoopmakelaar, en dat zijn wij, verdient zichzelf bovendien altijd terug door uw woning voor de scherpst mogelijke prijs aan te kopen. En met onze ervaring en regionale kennis lukt ons dat gegarandeerd.
Als u dus een helpende hand zoekt in het traject van het kopen van uw droomhuis, belt u dan gerust voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Als kantoor taxeren wij voor het NWWI, Taxateurs Unie en NHG. Een erkend taxateur dus. Dankzij onze kennis van de regio in combinatie met onze jarenlange ervaring geven wij elke woning de juiste waarde. Geen droomwaarde, maar een reële waarde waarvan u zeker kunt zijn dat deze klopt. Bent u een vertrouwd taxatierapport nodig? Neem dan hier contact met ons op.

Wij helpen u graag bij de verhuur van uw woning en weten dat daarin één ding centraal staat: vertrouwen. Potentiële huurders worden bij ons uitgebreid gescreend, om ervoor te zorgen dat u een goede en nette huurder krijgt. Uit ervaring weten we dat de vraag naar huurwoningen in deze regio enorm is en het daarom voor u moeilijk kan zijn om door de bomen het bos nog te zien. Wij helpen u graag. Neem daarom gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijke verhuur van uw woning.

Voor de verkoop of verhuur van Bedrijfs Onroerend Goed bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange werkzaamheden in de regio zijn wij een betrouwbaar adres en daardoor voor veel grote beleggers, projectontwikkelaars en gebruikers dé aangewezen gesprekspartner voor commercieel vastgoed. Bedrijfs Onroerend Goed is een ingewikkelde en snel veranderende omgeving, waar wij middenin zitten. Wij helpen u daarom graag uit de brand. In overleg met u bepalen we de juiste huur- of vraagprijs, melden we uw pand aan op de relevante websites, gaan we actief op zoek naar gegadigden en begeleiden wij de bezichtigingen. Ook de papieren rompslomp nemen we u uit handen.

Interesse? Bel dan gerust voor een vrijblijvend gesprek

Dankzij onze ligging aan de grens van Duitsland zijn wij tevens bekend met de woningmarkt aldaar. Door de jaren heen hebben wij tientallen woningen in Duitsland verkocht en aangekocht en dus kent de Duitse markt voor ons geen geheimen. Wij hebben twee makelaars die zich in deze markt gespecialiseerd hebben en bovendien in de binnendienst nog iemand. Wij helpen u dus graag. Heeft u een woning in Duitsland die u wilt verkopen? Of wilt u er juist één aankopen en zoekt u daarbij ondersteuning? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.